Hoppa till sidans innehåll

Slutresultat


Goldline från Södertälje CK, 1.a pris vinnare i årets JubileumsGuldäpplet

I årets speciellupplaga av Guldäpplet dvs JubileumsGuldäpplet deltog 14 lag från hela Mälardalen och Åland. Goldline från Södertälje tog hem första pris, ett steg upp från förra årets andra pris. Efter ett måttligt gruppspel varvades spelet upp och de slog i tur och ordning Fyris First Ladies, Curlingmorsorna och Team Westerberg för att nå finalen. Där i finalen mötte de en upphottad variant av förra årets tredjeprislag, Team Thunman Supreme. Det blev en tät och välspelad match som gick hela vägen till sista sten i sista omgången. Till slut blev det en 6-5 seger för Goldline! 

På tredje plats kom Team Westerberg efter seger över Lag Axelsson och i skruttfinalen vann TakeOut med Vänner över Fyris First Ladies.

Men i år var det inte bara matcher! På lördagkväll hölls en bankett med ca 70 glada gäster. Det bjöds på god mat kryddad med sång och tal och skratt och discodans och med roliga och intressenta berättelser om när hallen byggdes. Det blev inte sämre då vi i bakgrunden kunde titta på när Lag Donald Davies och Partners vann deras kvartsfinal i Stockholm Ladies över ingen mindre än Eve Muirhead från Skottland! Bilder från hela hallens historien visades också (och kommer vara synlig på hemsidan inom kort...).

Lag Thunman Supreme, 2:a pristagare

 

Lag Westerberg får sitt 3:e pris från Nisse

 

Skruttvinnare TakeOut med vänner (eller de som fanns kvar...)

Uppdaterad: 09 OKT 2018 22:01 Skribent: Jeff Martin
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
IK Fyris Uppsala - Curling
Fyrisparksvägen 3
75267 Uppsala

Besöksadress:
Fyrisparksvägen 3
75267 Uppsala

Kontakt:
Tel: 018468070
E-post: curlingsektionen@fyr...

Se all info