Gå till innehåll
IK Fyris Uppsala curling
IK Fyris Uppsala curling

Heldin och Heldin vinnar KM (M)D!

KM i (Mixed) dubbel spelades i helgen 9-10 april och det blev Heldin (Mor Eva) och Heldin (Dotter Johanna) som tog hem mästerskapet!

Det blev en härlig blandning av damer och herrar, nya och gamla, och yngre och äldre som spelade. Bland de 10 lag som deltog (eller anmälde sig) var inte mindre än tre från Axel's nybörjare kurs. Vi hade 5 mixade lag, 4 herrlag och ett damlag! Jättekul med en bra blandning. Resultat i detalj kan ni kolla här.

I jämlighetsnamn var det ett damlag Lag Heldin som vann, med ett herrlag (Lag Gillespie - Bert och Carrick) på andra plats och ett mixat lag på tredje plats (Team Ris & Rox - Pernilla och Mattias).

Att särsklit tack till Monica för den goda soppan och god organisation, och till en av våra nya spelare, Andreas, som tog en himla massa trevliga bilder på söndagen som ni kan titta på klubbens Flickr-sida Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Det var så rolig - ni kan läsa också alla trevliga kommentarer på klubbens Facebook-sidan Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Det här ska göras om!

Pristagarna i KM (Mixed) dubbel

Publicerad: 2022-05-01

Senast uppdaterad: 2022-11-22

Författare: Jeff Martin

Senast ändrad av: Jeff Martin

Sponsorer