Gå till innehåll
IK Fyris Uppsala curling
IK Fyris Uppsala curling

Nybörjarkurs - mer plats!

Vi har öppnat upp nya tillfällen nybörjarkurs! Vi har grupp 1 och 2 som är fulla och går på måndagar och vi öppnar nu upp grupp 3 och 4 som kommer gå på onsdagar, grupp 3 17.30-18.30 och grupp 4 19.00-20-00.

Kursen kommer att bestå av 7 tillfällen med start 2 mars och kosta 425kr, om du är under 21 år vid anmälningsdatum kostar det 225kr.

Gällande allt annat så är det samma info som ursprungliga kursen.

Det är fritt att anmäla sig till den tid som passar en. Jag vill bara lägga in förbehåll att ifall det är färre än 4 som är anmälda till en grupp så kommer vi hänvisa de till den större gruppen, svar på det senast tisdag kväll. Ni som tidigare visat intresse kommer att ha förtur till dessa grupper och är det några frågor så går det bra att maila till mig.

Trots snöoväder i måndags så var första tillfället en ren succé, det glädjer en ledares hjärta att se så många sprudlande ute på isen!

Vid första tillfället kan den senare gruppens tid komma att skjutas en halvtimme framåt med start 19.30 då vi försöker få till ett tillfälle att fira våra lokala OS-medaljörer vilket kursmedlemmar då självklart är välkomna till. Ja vi har hela 3st medlemmar i klubben som kom hem med en medalj runt halsen!

Det går bra att anmäla sig med

  • Grupp/tid
  • Namn
  • Personnummer
  • Telefonnr
  • Mail

mejla till: allakancurla@fyriscurling.se

Swishnummret är samma som tidigare: 123 510 68 51

Publicerad: 2022-02-27

Senast uppdaterad: 2022-12-09

Författare: Jeff Martin

Senast ändrad av: Jeff Martin

Sponsorer