Gå till innehåll
IK Fyris Uppsala curling
IK Fyris Uppsala curling

Vinst i Veterankampen mot Gävle och Borlänge

Trots en lite svagare insats på sista dagen van Fyris säsongens Veterankamp!

På tisdag den 13:e februari spelades den sista matcherna mot Gävle och Borlänge. Inför dagen hade Fyris en ordentlig ledning och det var bra det. Klubben hade inte en av sina bättre dagarna och förlorade alla fyra matcher. Men pga den stora ledningen från tidigare spel, van vi den vakra pokalen ändå. Ungarna frän Gottsundaäs fritidsgården tyckte att det sog ut som Stanley Cupen när de var på besök ett par dagar senare under Prova-dagarna! Jättekul!

Slutresultaten för hela kampen finns här.

Lars-Eric Roxin med Vererankampspokalen i Borlänge

Lars-Eric med Veterankampen pokalen

Publicerad: 2024-02-29

Senast uppdaterad: 2024-02-29

Författare: Jeff Martin

Sponsorer