Gå till innehåll
IK Fyris Uppsala curling
IK Fyris Uppsala curling

IK Fyris är igång i Ungdoms OS

På fredag startar Mixed Double tävlingen i Ungdoms OS med Maja Roxin och Jonatan Meyerson från IK Fyris!

Turneringen startar med ett möte mellan Sverige och Norge klockan 10 svensk tid. Information om alla matcher finns på hemsidan för tävlingen som finns här. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Man kan följa matcherna omgång för omgång via länken ovan (officiella OS-site) eller via Curlit (bättre) Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Tyvärr finns det inget sten-för-sten visning.

Tyvärr finns det inte heller någon direktsändning av matcherna. De sänder bara matcher med Korea och Kina och Sverige spelar inte emot dem i MD.

När det gäller Mixed Team event (2 flickor och 2 pojkar) gick Sveige inte till sluspelet trots 5 vinster och bara 2 förluster i gruppspel. Men Vilmer Nygren gjorde en fenomenal sista sten i matchen mot Kina för vinst! Det var värt t.o.m. en artikel i Aftonbladet med tillhörande video. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Ungdoms OS lag. Mixedm och Mixed Dubbel med Maja och Jonatan

Publicerad: 2024-01-25

Senast uppdaterad: 2024-01-25

Författare: Jeff Martin

Sponsorer