Gå till innehåll
IK Fyris Uppsala curling
IK Fyris Uppsala curling

Kolla EM i Aberdeen, Skotland

EM spelas i Aberdeen mellan 18-25 november.

På herrsidan representeras Sverige av OS-mästare mmmm Lag Edin. På damsidan blir det lag Wranå (Panthera) från Sundbyberg som ställer upp för Sverige för första gånger i EM. De besegrade Lag Hasselborg i en kvaltävling lite tidigare i året. Det blir spänande att se hur de klara sig i deras första seniormästerskap!

TV-tider på STV och en länk till World Curling Federatiosn hemsida för turneringen finns på SCF:s hemsida! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. På WCF:s hemsida kan ni se alla resultat och även följa alla matcher sten för sten.

Dam-EM lag - Lag Wranå

Lag Wranå

Publicerad: 2023-11-14

Senast uppdaterad: 2023-11-14

Författare: Jeff Martin

Senast ändrad av: Jeff Martin

Sponsorer