Gå till innehåll
IK Fyris Uppsala curling
IK Fyris Uppsala curling

Poängjakt och Toppfiguren är igång ordentlig

Nu att både poängjakt och Toppfiguren är igång, är ställningen tillgänglig på hemsidan.

Både dessa tävlingar är jättebra sätt att träffa andra klubbmedlemmar och träna utan någon tunga krav. Det är bara att dyka upp (utom för SM-figur förstås) och spela. Jättebra för erfarna och oerfarna spelare! Var inte blyg!

Efter fyra deltävlingar är det hela 6 spelare som ligger i toppen! Uppslutning har varit jättebra men det finns alltid plats för flera. Du kan kolla ställningen här. Öppnas i nytt fönster.

När det gäller Toppfiguren är det Monika som leder men det kan komma flera. Det finns flera deltävlingar kvar! Nästa är SM-figur (som man måste har anmält sig till) och därefter är det den årliga Brallens nyårsfigur på nyårsafton. Kul start till firande! I den senaste Toppfiguren pass kom två nya spelare som hade aldrig provat den förut och det gick jättebra för dem. Kom och prova själv nästa gången! Ställningen finns här. Öppnas i nytt fönster.

Figurer 1 och 2

Publicerad: 2023-11-13

Senast uppdaterad: 2023-11-13

Författare: Jeff Martin

Sponsorer