Gå till innehåll
IK Fyris Uppsala curling
IK Fyris Uppsala curling

Plus och minus under helgen

Det var 50 % utdelning i VM-kval i helgen med en bonus av en SM-brons i figur!

Under VM-kval i helgen, lyckades Lag Hasselborg med IK Fyris:s egen Johanna Heldin, efter mycket besvär, vinna rätt att representera Sveige i hemma VM i Sandviken. Hasselborg tog 2-0 och 3-1 ledningar men Lag Wranå/Panthera var tuffa och tog 2 raka segrar för att tvinga fram en sjunde och avgjörande match. Hasselborg van den sjunde i tisdags med en 6-4 vinst. Du kan läsa mer på curling.s Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.e.

Det gick sämre för Rebecka och Daniel i Mixed Dubbel kvalet. De var tyvärr ett nummer för lite mot Team Ajiwa, Therese Westman och Robin Alhberg och det blev en 4-0 seger till Ajiwa. Vi önksar Tessa och Robin lycka till i Sydkorea i april!

Under SM i figur, som spelades också under helgen, blev det en clean sweep för Axel Sjöberg's lag Burning Goats. Axel själv tog ytterliggare en medalj med en brons. Grattis Axel! Du kan läsa mer om resultat på curling.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Resultat från rullarnas figur SM var helt otrolig också - de flesta av oss kan bara drömma om deras resultat!.

Lag Hasselborg mm vinnare VM-kval

Publicerad: 2023-02-23

Senast uppdaterad: 2023-02-23

Författare: Jeff Martin

Sponsorer