Gå till innehåll
IK Fyris Uppsala curling
IK Fyris Uppsala curling

Beställning KLUBBJACKOR

Curlingsektionen har med hjälp av Eva Heldin och Anna-Tora Martin tagit fram klubbjackor/väst som vi beslutat oss för att gå vidare med.

För er som vill prova storlekar kommer provexemplar i olika storlekar att finnas i curlinghallen fr o m 14 december - så kom förbi och prova storlek. Det finns två modeller, en lite rakare, samt en mer figursydd. NI kan se de olika modellerna som finns tillgängliga här. Pdf, 2.2 MB, öppnas i nytt fönster.

Vi har inte riktigt alla storlekar men i princip finns det från 130 cl - 3XL eller för en av modellerna 4XL. Om man behöver ännu större storlek, kontakta eva.heldin@gmail.com så försöker vi ordna det.

Designen framgår av bilagan. Priset varierar från ca 750:- (den raka modellen ”retro” och med namntryck) till ca. 1250:- (den figursydda modellen ”warm up jacket”). Väst finns av den insvängda modellen och den är något billigare än motsvarande jacka.

Man väljer själv texten på ryggen, förnamn eller efternamn eller både och.

Beställningen görs på en hemsida som öppnats för oss och där man kan beställa fram till och med 20 januari. Vi kommer att kunna göra efterbeställningar men företaget önskar att vi samordnar våra beställningar. Priserna har baserats på att vi kommer beställa ett visst antal jackor samtidigt. Namntrycket anges i ett meddelandefält.

Logga in på https://clubshop.nonamesport.com/ Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och ange koden: 00354IKFY.

Skapa ditt eget inlogg och gör din beställning där senast 20 januari.

Klubbjacka

Publicerad: 2023-01-17

Senast uppdaterad: 2023-01-26

Författare: Jeff Martin

Senast ändrad av: Jeff Martin

Sponsorer