Gå till innehåll
IK Fyris Uppsala curling
IK Fyris Uppsala curling

Daniel och Rebecka vinner SM i Mixed Dubbel

Rebecka Thunman som har sina curling rötter i IK Fyris, och Daniel Magnusson, som har tidigare spelat för Fyris, van årets SM i Mixed dubbel.

Årets SM spelades i Karlstad under helgen 16-18:e december. Rebecka och Daniel besegrade Therese Westman och Robin Ahlberg (Team Ajwa) i finalen övertygande med 7-2. Tessa och Robin är rnakde #1 i världen i MD på Mixed Doubles Touren Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. så det var ingen dålig skalp som Rebecka och Daniel tog!

Denna säsong representerade Rebecka och Daniel Karlstad CK men förre året spelade Daniel tillsammans med Johanna Heldin och tog hem SM i MD då och Rebecka började sin curling karriär i Fyris och har bl.a. vunnit JSM. Grattis till er både!

Daniel och Rebecka vinnare SM i Mixed dubbel

Publicerad: 2023-01-04

Senast uppdaterad: 2023-01-04

Författare: Jeff Martin

Senast ändrad av: Jeff Martin

Sponsorer