Gå till innehåll
IK Fyris Uppsala curling
IK Fyris Uppsala curling

Välkommen till vår nya hemsida!

Från och med idag har IK Fyris Uppsala curling en ny hemsida. Sedan många år tillbaka har vi haft en (gratis) hemsida via Riksidrottsförbundet. Men fr.o.m. 1 januari 2023 upphör denna tjänst så vi har köpt en ny hemsidelösning. Nu lanserar vi och Curlingcompaniet våra nya hemsidor.

Det är samma information men förpackade i en ny och mer modern format och det kommer fungera bättre att läsa på t.ex. telefoner. Vi kommer fortsätta utveckla och putsa den under resten av säsongen. Redan nu har vi lagt till mer information om t.ex. veteran/tisdagscurling och puffar för våra YouTube sändningar som vi har haft under olika tävlingar (t.ex. Guldäpplet i år). Nytt är även att Kalendern har ett nytt utseende och du kan lätt kopiera en post från kalendern till din egen med bara några få knapptryckningar.

Alla information för denna och förra säsongen finns upplagda och historisk information från tidigare säsonger kommer att läggas till allt eftersom. Den gamla hemsidan kommer att försvinna den 31:e december.

Ta en titt, ser ni något som kan förbättra hör av er med kommenterar och förslag till hemsida@fyriscurliong.se.

Publicerad: 2022-12-11

Senast uppdaterad: 2023-01-01

Författare: Jeff Martin

Senast ändrad av: Jeff Martin

Sponsorer