Gå till innehåll
IK Fyris Uppsala curling
IK Fyris Uppsala curling

Startar: 18/02 9:00

Slutar: 18/02 13:00

KM Figur

KM blir två figurpass och det finns både dam- och herrklass. Alla är mycket välkomna, oavsett hur duktig man är.

Anmälan kl 09.00 med spelstart kl 09.30.

Figur är en rolig spelform som man spelar själv (singelspel). Man får åtta olika uppgifter och poäng efter hur bra man har gjort dem. På baksidan av protokollet finns information om varje figur. Pdf, 1.2 MB. Det är ett väldigt trevligt sätt att spela när alla stödjer och hejar på varandra!

Om du vill värma upp innan KM, eller testa figurspel, kan du spela i Toppfigurerna innan jul eller Brallans Nyårsfigur. KM Figur räknas in i Toppfiguren.

Alla figurpass som spelas hos oss registreras i Riksfigur, en tävling i figur som alla klubbar deltar i. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Du kan dessutom få stipulationsmärken ifall du uppnår vissa poäng inom figurspelet.

Mer information kan du hittar här.

Startar: 18/02 9:00

Slutar: 18/02 13:00

Sponsorer