Hoppa till sidans innehåll

JH & DM i SM i MD!

04 FEB 2021 11:49
Idag börjar SM i Mixed Dubbel i Jönköping. IK Fyris Uppsala Curling representeras där av Johanna Heldin och Daniel Magnusson.
  • Uppdaterad: 04 FEB 2021 11:49

Daniel är Johannas nya partner för året. Han är skip för herrlaget som vann JSM förra året och är också femte spelare för Lag Edin.

SM i MD skulle ha hållits här i Uppsala men på grund av pandemin blev det inställt tyvärr. Men då landslagen har tillåtits att träna vidare anordnar Svenska Curlingförbundet ett SM i MD men bara för landslagen. Konkurrensen är inte dålig – titta på listan över lag:

Johanna Heldin & Daniel Magnusson
Isabella Wranå & Rasmus Wranå
Emma Sjödin & Niklas Edin
Tessa Westman & Robin Ahlberg
Almida De Val & Oskar Eriksson

Oskar vann för två år sedan tillsammans med Anna Hasselborg och paret gled vidare och vann VM. Laget som vinner SM är kvalificerade att spela i VM. Än så länge är inte VM inställd men var det ska spelas är inte bestämt ännu.

Mer information, inklusive spelprogrammet, finns på SCF:s hemsida och alla resultat kommer att läggas ut omgång för omgång där.

Bäst av allt är att flertal matcher kommer att sändas. Semifinalen på lördag kl. 11.00 ska sändas på SVT Play men finalen kl. 15.00 kommer att sändas på SVT 1 och SVT Play. Skribenten är lite osäkert om andra matcher kommer att sändas via webben på SCF:s hemsida – det är bara att kolla när tävlingen börjar idag, torsdag kl.14.

Och, som grädden på moset, spelas en match mellan Lag Hasselborg och Lag Edin på söndag eftermiddag. Även denna match kommer att sändas direkt på SVT 1 och Play!

Skribent: Jeff Martin
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
IK Fyris Uppsala - Curling
Fyrisparksvägen 3
75267 Uppsala

Besöksadress:
Fyrisparksvägen 3
75267 Uppsala

Kontakt:
Tel: 018468070
E-post: curlingsektionen@fyr...

Se all info