Hoppa till sidans innehåll

Klubbens SLIDE OFF dvs säsongsupptakten blev välbesökt

21 SEP 2011 00:00
Håkan Rudström kunde hälsa ett 25-tal medlemmar, som hörsammat kallelsen till mötet, välkomna.
  • Uppdaterad: 13 OKT 2016 20:43

Ordförande Håkan Rudström (här i aktion under SM Mixed Dubbel)

Redan från start steg stämningen när Håkan kunde meddela att klubbens världsmästare från i våras hade tilldelats Riksidrottsförbundets elitidrottsstipendium. Grattis Karin! Hoppas du har det bra borta i Kanada.

Håkan fortsatte sedan med att berätta om IK Fyris Curlings relationer till IK Fyris och Curlingcompaniet AB.

 

Kom sedan över till referat från Curlingförbundets årsmöte och förbundets elitsatsning där vår klubb är en viktig komponent med två elitlag på damsidan.

Innan Björn Lundman, styrelseledamot i Curlingcompaniet, tog över hann Håkan också berätta om styrelsens arbete med måldokument på lite längre sikt.

 

Björn berättade om alla fördelar med medlemskap som spelrättsinnehavare. Om detta kan du läsa under menyn Klubben/Medlemskap.
Björn presenterade sedan ett koncept för tävlingskläder. Exemplar av dessa kläder finns i hallen där du också kan lägga beställning av nya tävlingskläder.

Sektionens kassör och medlemsrapportör Håkan Karlsson, berättade sen om medlemsutvecklingen som är positiv med drygt 100 medlemmar.
Dessvärre var inte rapporten om ekonomin lika positiv, en negativt resultat under förra året har medfört att styrelsen beslutat om att lag som tävlar i SCF och MCF serie- och mästerskapstävlingar ska betala egna startavgifter. Mer om detta kan du läsa under menyn "Tävlingar".

Sen berättade Eugen Veszelei om juniorverksamheten som börjar få lite omfattning. En hake är dock att antalet ledare är för litet. Därför efterlyses ledare för ungdomscurling.

På slutet kommer v ordförande Nils-Erik Heldin och berättar om planerade tävlingar och arrangemang.
Vi har denna säsong fyra stora evenemang, två egna tävlingar FyrisNatta och Guldäpplet, och sedan ett 4-dagars elitseriesammandrag för damer i november. I januari ska vi sedan arrangera SM för oldboys och oldgirls.

Inte minst viktigt är att vi alla hjälps åt att sköta om hallen och medverka som funktionärer under tävlingar.
Tävlingskommittén har med styrelsens godkännande tagit fram en plan för detta jobb. Se planen under menyn "Klubben/Träningstider"

Hela presentationen i powerpoint

Skribent: Jeffrey Martin

Postadress:
IK Fyris Uppsala - Curling
Fyrisparksvägen 3
75267 Uppsala

Besöksadress:
Fyrisparksvägen 3
75267 Uppsala

Kontakt:
Tel: 018468070
E-post: curlingsektionen@fyr...

Se all info