Hoppa till sidans innehåll

Fyris på SM

03 JAN 2019 15:09
SM har startat i Jönköping och IK Fyris curling är på plats.
  • Uppdaterad: 03 JAN 2019 15:09

Det är ett starkare fält än i de senaste år så SM är mer intressent än på flera år. På damsidan är det Team Donald Davies & Partners som representerar IK Fyris. Mot sig har de bl.a. Team Hasselborg (OS-guld, EM-guld, VM-silver mmmmm.) och Team Panthera plus nästan hela Elitserien. Team DDP startade med en tätt 10-7 vinst över Team Sundberg från Östersund.

På herrsidan finns det inget rent IK Fyris lag. Men det finns klubbmedlemmar på plats. Team Dream (Leksands CK) med Fredrik Nyman och Axel Sjöberg, våra fantastika junior coacher, är där tillsammans med Team Colorama (Karlstads CK) som har Ivar Veszelei på laget. Lag Edin är på SM för första gången på flera år plus bl.a. Börtnanasfisk (Per Forsberg). Det har gått bra hittills för Dream och Colorama. Båda vann deras första två matcher i en trippelknock tävling. Fast Team Dream har lag Edin framför sig i nästa match pass...

Alla resultat finns på curling.se, med liveresultat omgång för omgång på https://www.curling.se/tavla/sm-tavlingar2018-2019/smdamerherrarochrullstolscurling2019/liveresultatsmjonkoping2019/. Det finns ingen direkt sänding men Nisse är där och sänder DDP matcher via Facebook.

Skribent: Jeff Martin
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
IK Fyris Uppsala - Curling
Fyrisparksvägen 3
75267 Uppsala

Besöksadress:
Fyrisparksvägen 3
75267 Uppsala

Kontakt:
Tel: 018468070
E-post: curlingsektionen@fyr...

Se all info