Hoppa till sidans innehåll

Pallplatser i Karlstad

11 NOV 2013 16:49
8-10 november spelades juniortävlingen Curlstad International och yngre junior-tävlingen Jenny's Memorial i Karlstad. Klubben representerade av team Donald Davies & Partners och team Eugen Innovation.
  • Skapad: 11 NOV 2013 16:49

I helgen som var åkte två av våra juniorlag till Karlstad för att spela Curlstad International och Jenny's Memorial. Helgen blev väldigt lyckad för båda lagen då team Donald Davies & Partners kom tvåa och team Eugen Innovation kom trea.

Team Donald Davies & Partners som lånade in Sofia Mabergs från Gävle/Celebra under början på turneringen började starkt med 4 raka vinster. Sedan kom en förlust i sista gruppspelsmatchen mot Sundbyberg/Panthera i en betydelselös match, då båda lagen redan var kvalificerade för övre page-match. Dock förlorade man mot de igen i semi 1 och DDP fick möta Göteborg/Rilea i semi 2 där man vann, enligt slutsiffrorna, en spännande match. I finalen möttes alltså DDP och Panthera för tredje gången på mindre än ett dygn och det verkar som att moståndarna mot Sundbyberg är en svår nöt att knäcka! Vi gratulerar DDP till silvret i Karlstad!

Team Eugen Innovation gick till slutspel i Jenny's Memorial där man vann kvartsfinalen med 7-6. Tyvärr blev det förlust i semifinalen, men man tog en rejäl revansch i bronsmatchen där man tog hem medaljen med siffrorna 10-1.

Grattis till en bra tävling! 

Skribent: Elina Backman

Postadress:
IK Fyris Uppsala - Curling
Fyrisparksvägen 3
75267 Uppsala

Besöksadress:
Fyrisparksvägen 3
75267 Uppsala

Kontakt:
Tel: 018468070
E-post: curlingsektionen@fyr...

Se all info